Украина
Змінити
Змінити

Продам опрыскиватель ОП-2000 в Харкові

Важливою перевагою нового обприскувача в порівнянні з усіма вітчизняними обприскувачами є те, що дно бака має випуклу форму з забірником, що забезпечує надійну роботу обприскувача при повному спорожненні бака. В усіх же вітчизняних обприскувачах з об»ємом бака 2000 л дно має плоску форму, із-за чого нерівномірна подача рідини до робочих органів починається, коли її в баку залишається менше 200 л, а повне спорожнення бака практично зовсім неможливе, що призводить до додаткових втрат пестициду та забруднення навколишнього середовища. Окрім цього, за рахунок кращої стабілізації положення робочих органів та можливості повного спорожнення бака, новий обприскувач має на13% більшу змінну продуктивність. 4. Передача крутного моменту від карданного вала до насоса здійснюється через проміжну опору і еластичну муфту, що захищає насос від можливих пошкоджень і значно підвищує довговічність його роботи.


Обприскувач призначений для обприскування польових культур робочими рідинами пестицидів та внесення рідких мінеральних добрив. Технічна характеристика :
Продуктивність за 1 год основного часу, га/год 10, 8
Місткість бака, л 2000
Робоча ширина захвата, м 18, 0 ; 21, 0
Норма витрати рідини, л/га 50-300
Робоча швидкість, км/год 6-12
Подача насоса, л/хв. 133
Робочий тиск у нагнітальній комунікації , атм 1, 5-8, 0
Висота розташування розпилювачів від поверхні землі , м 0, 5-1, 5 Конструкційно – технологічні особливості обприскувача ОРП – 2000
Загальний вигляд обприскувача
1. Обприскувач ОРП – 2000 в порівнянні з аналогами має більш досконалу штангу (патент України № 21866 від 10.04.2007 року ) та механізм навіски і стабілізації положення робочих органів (патент України № 28028 від 26.11.2007 року ) 2. Штанга обприскувача об'ємної конструкції, піднімання-опускання та складання і розкладання здійснюється за допомогою гідросистеми із кабіни трактора. Фіксація положення штанги у розкладеному стані здійснюється за допомогою гідрозамка.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
--

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

Сельхозтехника от украинского производителя! катки рубящие, бороны мотыги ротационные, сеялки зерновые, сеялка точного высева, сеялки пропашные, культиваторы, культиваторы прополочные, дисковые бороны,бороны зубовые, бороны пружинные, Сеялки точного высева (пневматические сеялки- сеялка, жатка, борона, рыхлитель Сцепки Борон Шлейфовые Бороны Роторные Бороны Культиваторы опрыскиватели прицепные,секция КРН, запчасти КРН, плуги, катки прикатывающие, опрыскиватели навесные, культиваторы, зернометатели, плуги, лущильники, дискаторы, пресс-подборщики, тюкопрессы, тракторные прицепы новые и бу Большой Выбор. Гарантия Качества. Удобная Доставка по Украине. Быстрая Доставка. Большой Ассортимент. Низкие Цены Отличный выбор и демократичные цены.

Дії з оголошенням #575131

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Продам опрыскиватель ОП-2000 з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення